Доставки

Как да направя поръчка?

За да направиш своята поръчка в Studio Affiche, следвай тези лесни стъпки:

Избери артикула, който искаш да поръчаш;

Добави количеството и натисни бутона „Купи“. Продуктът ще бъде добавен в кошницата ти в горния десен ъгъл на екрана. Ако искаш да продължиш да пазаруваш, продължи с преглед на продуктите. Ако не, влез в „Кошницата“ си;

Можеш да завършиш своята поръчка като гост или като регистриран потребител. За твое улеснение, можеш да се регистрираш в сайта с Facebook или Google;

Избери начин на доставка;

Въведи данните си и завърши поръчката си;

Ще получиш e-mail за потвърждение на поръчката.

Извършените покупки от  са напълно сигурни. Ние гарантираме сигурността на твоите лични данни (за повече информация, запознай се с нашата Политика за поверителност).

Какви са опциите за доставка?

Можеш да избереш доставка до адрес или доставка до офис на куриер. Studio Affiche работи с Speedy. Продуктите ти могат да бъдат доставени до всеки град на територията на Република България, в който има офис на куриера.

Какви са цените и срокът за доставка на продуктите?

Срокът на доставка до офис на Speedy или до посочен от теб адрес в рамките на Република България е от 1 (един) до 3 (три) работни дни. За часа на доставка ще получиш съобщение (SMS) на посочения от теб телефон за контакт.

Колко време имам, за да взема своята поръчка доставена в избран от мен офис на Speedy?

Поръчките могат да бъдат взето до 10 дена след получаването им в избрания офис на Speedy. След това невзетите поръчки се връщат към нас автоматично.

Цената на доставка се изчислява веднага щом избереш метод на доставка.

Как да разбера състоянието на своята поръчка?

В секцията „Моят профил“, в раздел „Поръчки“ можеш да провериш състоянието на своята поръчка. Ако не си регистрирана като потребител, можеш да проверите това, като активираш линка „Информация за поръчка“ в имейла за потвърждение, който ти е изпратен.

Замяна и връщане

Замяна и връщане

Моделите ни са ръчно изработени в нашето ателие – изцяло направени в България. Влагаме цялото си старание и внимание в създаването на продуктите си и обожаваме, това което правим.

Не правим компромис с качеството и имаме опция „Преглед“ преди покупката, за да сте сигурни, че ще получите точно това, което сте видяли.

Какво да направите, ако искате да върнете или замените продукт?

Свържете се с нас:

•На лично съобщение в Instagram или Facebook

•Email: sales@studioaffiche.com

След като се свържете с нас, следва да решим как предпочитате да върнете или замените поръчката си.

Updating…
  • Нямате артикули в количката.

Запишете се за нашия newsletter